Experts en disseny i fabricació de matrius i rodets

40 anys d'experiència

Experts en disseny i fabricació de matrius i rodets

40 anys innovant

Experts en disseny i fabricació de matrius i rodets

40 anys creixent

Empresa

MATRICIR és una empresa amb molta experiència fundada l’any 1970 dedicada al sector de la granulació, que manté un ànim de superació constant. Les nostres matrius són el fruit del treball al més alt nivell dels nostres equips de recerca, desenvolupament i innovacions. L’experiència i l’especial atenció a les últimes tecnologies del mercat conflueixen en uns resultats òptims.

Qualitat i fiabilitat

Fem servir materials de la millor qualitat i fabriquem segons especificacions tècniques molt riguroses amb màquines automàtiques de control númeric i personal tècnic altament qualificat.

Les nostres màquines i sistemes de fabricació permeten obtenir un acabat òptim a l’interior dels forats. En la fase final, es considera de vital importància el rodatge o suavitzat de l’interior del trepant; d’aquesta manera es garanteix la correcta posada en funcionament de la matriu.

També cal esmentar que actualment MATRICIR posseeix dues màquines de broca de canó úniques al món. Són màquines d’última generació, amb 12 unitats de trepat per màquina treballant en la mateixa matriu, i que permeten obtenir uns acabats i un polit interior del trepant excel·lents. Aquest fet al costat del seu sofisticat centre de mecanitzat vertical, que permet tornejar, foradar, fer xamfrans i roscar les matrius, fa que MATRICIR sigui una empresa capdavantera en inversió tecnològica i en maquinària en el sector.